Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 26, 2017 13:22:48 GMT
when you go to sleep, dats the real life
|
|
|
Post by nl on Mar 26, 2017 17:53:46 GMT
LI L-LII *PSSSSHHHH* li l-li li *PSSSSHHHH* li li-li LI L-LII *PSSSSHHHH* li l-LI LI *PSSSSHHHH* LI L-LI L-L-L-Li liiiiiiiiiii
|
|
|
Post by nl on Mar 26, 2017 18:01:11 GMT
There's a leak, there's a leak in the boiler room. THE POOOOOR THE LAAAME THE BLIIIIND Who were the ones that were kept in charge. KILLERS THIEVES AND LAWYERS
|
|
|
Post by nl on Mar 26, 2017 18:19:25 GMT
BRRRRRRP BRRP
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 26, 2017 18:21:32 GMT
dum dum dum
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 27, 2017 17:42:12 GMT
and god made all of us
|
|
|
Post by Jinxtengu on Mar 28, 2017 2:29:33 GMT
I moved this thread because it involved some degree of creativity. Those are not song lyrics.
|
|
|
Post by Rusty on Mar 29, 2017 20:27:37 GMT
I jack my mother for dope money I do it by threatening her life with a semi-automatic
|
|
|
Post by HarneyBarnes on Apr 9, 2017 6:44:05 GMT
An obsession with the past is like a dead fly
|
|
|
Post by nl on Apr 10, 2017 3:45:30 GMT
CROSSED AND TERRORED RAVAGES OF ARCHITECTURE, LEND ME THY BLADES, WE'RE CROSSED AND TERRORED RAVAGES OF ARCHITECTURE, HOIST AROUND THE SPADE.
|
|
|
Post by HarneyBarnes on Apr 20, 2017 3:20:06 GMT
Fuck You Mike Love
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 28, 2017 5:31:42 GMT
Jede šrot, jede šrot, po silnici jede šrot dohoní ho druhej šrot a chce ho předjeti. Jenže ten první šrot, nechce lehce kůži dát, a začne motor svůj mocně tůrovat. Có jé voléé, no na to zapomeň, nelej tady benzín na oheň. O tom že mně předjedeš si můžeš nechat zdát, tak se do mně přestaň srát!!!
Druhej šrot vidí, že nebude to v negližé ať mi ten idiot prdel vylíže! Volantem zatočí, vlevo prudce vybočí prvního šrota tím zcela zaskočí.
Dívej Pičóó, jak s tebou vyjebu, Na dvojitý tě z kopce předjedu. Jako čára žíznivá ti zmizím do dáli, Hoď ten svůj šrot ze skály!!!
Druhej šrot první šrot předjel asi o cenťák a zapnul si kazeťák se skupinou Queen We are the Champions, We are the Champions křičí Homosapiens a dál tůruje plyn.
Zíráš Zmrdéé, jó, kdo je tady King! Silnice jsou jasnej volnej ring Před chvilkou jsem vyžahnul tři piva v hospodě jsem naprosto v pohodě.
Padesát do kopce, devadesát přes obce Vyser se na chodce, těch je jako much Troubí a machrujou, navzájem se fakujou, Sprostě se častujou až tetelí se vzduch!
Pičóó z ryby! Ty hadí čuráku!!! Uhni z cesty! Pche - mám tě na háku!!! Jak se řítěj silnicí jak tlupa tatarů, Nevšimnou si radaru.
Fízlové! Do piči!!! Dobrý pane řidiči. Kam jste to uháněl ve svém moskviči? Kolega v trabantu nám tvrdí, že jste hasiči, Žádnej požár v okolí však domy neničí.
Ještě navíc a to je nemilé Nadýchal jste nám dvě promile Minimálně na rok vám teď vezmem papíry! Za ty vaše manýry!
Trabant má zas propadlej techničák Však se oba domů dopravíte ňák Odstavili vozy a šli pěšky do dáli Na cestu jim zahráli:
Lady-lí, lady-lou, lady-lů Český silnice jsou plný debilů!!!
Lady-lí, lady-lů, lady-lej V hrobech na Krchově tam jim bude hej
Lady-lí, lady-lů, lady-lá Ať ti stojí chuj a jezdí kára tvá nádherná!
|
|
|
Post by HarneyBarnes on Apr 28, 2017 6:48:18 GMT
I'm more important in the USA than a spy for the FBI I'm trained to meet the criminal elite and I seek out wherever evil resides
I spy
I'm at home in the streets of Rome or just hanging round old Shanghai Danger is my logo, espionage a go-go, I'm just digging this American crime Two deadly agents of a wicked persuasion tried to send me on a permanent vacation I gave them the slip 'cause I'm totally hip to that modern counter espionage
I spy
I got a bulletproof car and a secret star and a ring with X-Ray eyes I wear Spanish boots, Brooks Brother suits and I don't know how to cry
|
|
|
Post by HarneyBarnes on May 2, 2017 2:03:46 GMT
I seen a rich nigga go to jail He put Wi-Fi in his cell Middle of the night, my nigga wanna Skype I just count money for him, that shit just get him hype
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 8, 2017 1:37:08 GMT
From a pagan past that only the heathen hold From the far end of the world and of times untold I bring message to your midst of the ways of old Ways reluctantly abandoned if truth be told Ways abandoned for a scavenger of our souls Living on malicious lies, hiding in the holes Cruel and credible as any our tale of trolls Hold the heathen hammer highest of all your goals
|
|